Háttérképek
 •  
 • bg-0005.jpg
 • bg-0006.jpg
 • bg-0007.jpg
 • bg-0008.jpg
 • bg-0009.jpg
 • bg-0010.jpg
 •  

Havanna - Cayo Coco Economy 4* / Egyéni utazás

3 éj Havanna - 4 éj Cayo Coco / Cayo Guillermo 

 

Havanna, a mintegy 2 milliós főváros páratlanul gazdag a kulturális és történelmi látnivalókban, bővelkedik az építészeti remekekben rabul ejtve minden korosztályt. Aki Kubába látogat az egy időutazáson is részt vesz, hiszen itt egyszerre van jelen a koloniális kor cukorbáróinak régmúlt gazdasága, az 50-es évek amerikai maffiájának kézjegye, és a retro, a szocializmus, mely egy sajátos hangulatot áraszt. A látnivalók mellett pezsgő éjszakai élet is várja a turistát, kitűnő salsa- és jazz klubok, szórakozóhelyek egész sora kínál igényes szórakozást minden nap.

 
Cayo Coco Kuba északi oldalán, az ország középső részén, az Atlanti Óceán partján található, a „Jardines del Rey” (Király kertjei) szigetcsoport tagja. A sziget egy 27 km hosszú töltésen közelíthető meg a tengeren keresztül. Gazdag madárvilágáról is ismert, jellemző madarai a pelikán és a rózsaszín flamingók. Cayo Guillermo tengerparti szakaszát egy rövid autóút köti össze Cayo Coco szigetével, itt találhatóak a környék legszebb tengerparjtai, köztük a híres „Playa Pilar” melyet az ország legszebbjei között tartanak számon. Itt sorakoznak a kitűnő All inclusive hotelek is. Cayo Coco Havannától 535 km-re található, szárazföldi transzferrel, de akár belső repülőjárattal is megközelíthető. Megéri a fáradtságot!

 

Fakultatív programlehetőségek:

Havannából:

Old Timer Havannai városnézés 

Hemingway túra & Nyomában és Kubai szivartúra 

Tobacco Land Túra 

Tropicana Show, Buena Vista Social Club koncert - Minden nap

 

Idegenvezetés nélküli / Kollektív / Szórakoztató programok:

Katamarán kirándulás és delfinekkel fürdés / Mélytengeri horgászat / Boat Adventure / Kirándulás Cayo Largora / Búvárkodás....stb.

Hosszabbítási lehetőség Havannában és Cayo Coco-n is, igény szerint!

 

 

Elküldöm egy barátomnak

Időtartam

8 nap / 7 éj

Ellátás

 • Havannában reggeli (CP)
 • Cayo Coco / Cayo Guillermo-n all inclusive

Transzfer

Kollektív transzferek (Havanna Repülőtér - Havanna Hotel - Cayo Coco Repülőtér - Cayo Coco/Guillermo Hotel - Cayo Coco Repülőtér - Havanna Hotel - Havanna Repülőtér) útvonalakra

 

Útiterv

2 + 1 éj Havanna / Hotel Memories Miramar ****

4 éj Cayo Coco/ Memories Caribe ****

 

Programleírás:

 

1. nap:
Megérkezés Havannába, transzfer a szállodába, check in. Este szabad program.

 

2. nap:
Svédasztalos büféreggeli a szállodában, majd szabd program. Fakultativ programlehetőség: Egész napos városnézés Havannában. A városnézés programja: Havanna modern városrészének megtekintése autóbusszall: A Forradalmi tér, Forradalmi Múzeum, Capitolio, Paseo Marti, Elnökök sugárútja, valamint a Malecon, a tengerparti sétány megtekintése. Ezt követően ebéd egy helyi tipikus étteremben, majd gyalogos városnézés Havanna óvárosi részében ahol a legfőbb látványosságokon kívül Hemmingway kedvenc törzshelyeit is megnézzük: Katedrális tér, Plaza de Armas, La Bodeguita del Medio, Hemingway híres étterme, ahol megkóstolhatjuk az eredeti „mojito"-t, majd Plaza Vieja és zárásként szabad program Havanna legnagyobb kézműves piacán, jó alkalom az ajándékvásárlásra.

Esti fakultatív programajánlat:
„Tropicana Show" - Kuba leghíresebb revüműsorának megtekintése. A nagyszabású produkció több mint 150 táncossal, nagyzenekarral varázsolja elénk az igazi karibi hangulatot. A két órás programot VIP asztalnál élvezhetjük, a program ára tartalmazza az italfogyasztást, és az oda-vissza transzfert is a szállodába.

 

3. nap:
Svédasztalos büféreggeli a szállodában, majd transzfer légkondicionált, panoráma autóbusszal a repülőtérre, ahonnan 60-90 perc repülés után megérkezés Cayo Coco szigetére. Transzfer a szállodába, szállás elfoglalása. A szállodában az ellátás All inclusive.

 

4. - 6. nap:
Szabad program, pihenés a tengerparton. A szálloda sporteszközei is ingyenesen a rendelkezésünkre állnak: mini-katamarán, kajak, vízibicikli, szörf. Napközben animációs programok, és esti show műsor biztosítja a szórakozást a szállodában. Fakultatív programlehetőségek Cayo Coco-n

 

7. nap:
Napközben szabad program. Kijelentkezés a szállodából 12.00 óráig. A szálloda szolgáltatásai a kijelentkezés után is szabadon használhatóak. A szálloda biztosítja a csomagok eltárolását, igény esetén átöltözési/zuhanyzási lehetőséget, de lehetőség van a késői kijelentkezés „late check out" szolgáltatás igénybevételére is. Transzfer a repülőtérre, majd repülés Havannába. Havannában transzfer a szállodába, este szabad program.

 

8. nap:
Kijelentkezés a szállodából 12.00 óráig. A szálloda szolgáltatásai a kijelentkezés után is szabadon használhatóak. A szálloda biztosítja a csomagok eltárolását, igény esetén átöltözési/zuhanyzási lehetőséget, de lehetőség van a késői kijelentkezés „late check out" szolgáltatás igénybevételére is.
Délután transzfer a havannai reptérre. Hazautazás.

 

 

Ár tartalmazza

 • Ellátás Havannában reggeli (CP)
 • Magyar nyelvű asszisztencia Kubában
 • Elhelyezés a választott hotelekben DBL/SGL standard szobákban
 • Kubai belső repülőjegy illetékekkel és transzferrel
 • Ellátás Cayo Coco-n / Cayo Guillermo-n All inclusive

Ár nem tartalmazza

 • Utasbiztosítás (2010. Május 1-től Kubába történő beutazáshoz szükséges betegség/baleset biztosítás minden utas számára)
 • Kubai vízum (túristakártya)
 • Programlerásban nem szereplő egyéb fakultatív programok költségei
 • Borravalók
 • Az ajánlatban nem meghatározott egyéb szolgáltatások költségei
 • Nemzetközi repülőjegy, illeték

Foglalási feltételek

Foglalás: Minimum 31 nappal érkezés előtt. Az utasok útlevélben szereplő pontos neve a járatinformációk valamint a választott csomag nevének megadása szükséges! Hotelek lekérésre, kapacitás nem garantált. Fizetés: Legkésőbb 30 nappal érkezés előtt, átutalással. Lemondás/Módosítás: 31 napon túl kötbér nélküli. 30-15 napon belül a teljes csomag 50%-ka, valamint $35 adminisztrációs költség felszámításra kerül. 14 napon belül, vagy No Show esetén a teljes csomag felszámításra kerül! Visszaigazolt foglalások módosítása $35,-/módosítás. A csomag megrendelésével irodánk foglalási feltételeit (Terms&Conditions) automatikusan elfogadottnak tekintjük. Jelen feltételek egyéni foglalásokra vonatkoznak. Csoportos foglalás esetén a feltételek ettől eltérhetnek! Megrendelés/Információ: Marysol Travel Services S.A. E-mail: info @ marysoltravel.com Web.: www.marysoltravel.com Tel: +53 7 86 44 555 Cell: +53 5 263 1786 / Kuba

 

Ezen kívűl még szüksége lehet a következő szolgáltatásokra