Háttérképek
  •  
  • bg-0005.jpg
  • bg-0006.jpg
  • bg-0007.jpg
  • bg-0008.jpg
  • bg-0009.jpg
  • bg-0010.jpg
  •  

Jognyilatkozat

JOGNYILATKOZAT

 

Kérjük, figyelmesen olvassa el az alábbiakat!

A website (a www.kubainfo.net szerveren elérhető internet szolgáltatás) vagy bármely oldala megnyitásával Ön elfogadja az itt felsorolt feltételeket. Kérjük, amennyiben nem ért egyet a feltételekkel, ne nyissa meg weboldalainkat!

 

Szerzői jog

Az Kubainfo.net weboldalai, az azon található minden képi és szöveges tartalom, illetve azok elrendezése szerzői jogi, illetve védjegyoltalom alatt állnak, azok bármilyen formában történő felhasználása a személyes használatot meghaladó mértékben kizárólag a Kubainfo.net kifejezett erre vonatkozó írásos engedélyével lehetséges.

 

Információk

A Kubainfo.net weboldalain megjelenő információk, adatok, feltételek kizárólag tájékoztatásul szolgálnak, azok teljességéért, pontosságáért a Kubainfo.net felelősséget nem vállal. A Kubainfo.net nem tartozik felelősséggel azokért az esetlegesen bekövetkező károkért, veszteségekért, költségekért, amelyek a weboldalak használatából, azok használatra képtelen állapotából, nem megfelelő működéséből, üzemzavarából, az adatok bárki által történő illetéktelen megváltoztatásából keletkeznek, illetve amelyek az információtovábbítási késedelemből, számítógépes vírusból, vonal- vagy rendszerhibából, vagy más hasonló okból származnak.

 

A személyes adatok védelme

A Kubainfo.net bármely, a weboldalak használata során tudomására jutott személyes adatot a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. Magyar törvény rendelkezései szerint kezel. Amennyiben Ön bármely személyes adatát eljuttatja a Kubainfo-hoz, ezzel hozzájárulását adja ahhoz, hogy azt a Kubainfo.net az ügylet jellege által meghatározott adminisztrációs célból korlátlan ideig nyilvántartsa, kezelje, valamint üzleti partnereinek továbbítsa, belső promóciós és piackutatási célokra felhasználja.

 

A Kubainfo.net az Interneten keresztül hozzá eljuttatott valamennyi adatot ugyanolyan védelemmel kezeli, mintha azokat egyéb úton bocsátották volna rendelkezésére